To sam ja, na slici, svakom borom i porom, kože pregorjele na Suncu tokom trodnevnoga Marša mira. Fotografski portretiran u sveukupnoj vanjskoj nesavršenosti. Nije ni unutrašnja drukčija.

Rođen sam u jesen, u mojoj voljenoj Srebrenici. Mati kaže da mi je ime dala najstarija tetka - Munevera, po nekom njenom drugu iz škole, koji je bio miran i vrijedan. Slučajno ili ne, ako je bilo šta slučajno, biće da u meni živi ponešto od tog karaktera, barem tako drugi kažu.

Oduvijek sam želio biti nečiji heroj, ili svačiji, ali onaj iz sjene. Kao dječak, maštao sam da ću biti vatrogasac (i voziti kamion). Kako sam odrastao, odlučio sam da se neću boriti protiv plamena, nego protiv bolesti.

Ukoliko duše imaju kakvu boju, moja je istočnjačka. Orijent je uvijek stana na koju vuče igla moga kompasa. Uvijek sam pomalo... dertli.

O meni će vjerovatno dosta reći i moja skromna Razmišljanja koja ćete naći na ovoj web stranici, a postavljena su na nagovor prijatelja.

 

KONTAKT:
rusmirgadzo@gmail.com

DRUŠTVENE MREŽE:

KLJUČNE RIJEČI:
Medicina. Bosna i Hercegovina. Fotografija. Anesteziologija. Hypertext preprocessor (PHP). Islamska ornamentika. Sevdah. Ruby on Rails. Historija medicine. Harmonika. Bootstrap. Srebrenica. Franjevci. Gitara. Fiziologija. Klarinet. Produkt dizajn. Povijest islama. Psihologija. Motivacija. Photoshop. Extended markup language (XML). Flightradar 24. jQuery. Formula 1. Imunologija.

MOJI PROJEKTI: WEB DIZAJN
http://www.enklave-srebrenica-zepa.org/
http://www.ugcumc.ba
http://www.ncsc-bih.ba/
http://hotelibm.bracamujic.com

MOJI PROJEKTI: PREVODILAC
Glasgow Comma Scale (Download)
BIRADS klasifikacija (Download)